Meniu pescaresc LAMAL, hai la masa!

Dincolo de meniul de mancare este pasiunea noastra

Preparatele din meniul pescaresc LAMAL te vor suprinde. Restaurantul LAMAL ofera o gama diversificata de preparate din peste si fructe de mare inspirate din retetele traditionale lipovenesti, romanesti si mediteraneene.

Aici pestele, midiile si rapanele sunt mereu proaspete, prinse direct din Marea Neagra.

In meniul pescaresc LAMAL veti gasi si vinuri de colectie, vinuri complementare preparatelor cu gust unic de la malul marii.

Meniu pescaresc, cu peste proaspat

Avem peste proaspat din Marea Neagra. Pescarii care lucreaza pentru noi, ne aduc peste proaspat prins in fiecare zi. Daca vrei sa mananci preparate de peste dintr-un meniu pescaresc autentic, te invitam la restaurant pescaresc LAMAL.

Experiementeaza noi abordari

De asemenea la noi puteti asista la prepararea mancarurilor, bucataria fiind despartita doar de un perete de sticla de restul restaurantului. Bucatarul nostru va invita la show, gatind preparatele alese de tine, din meniu pescaresc LAMAL!

Privelistea incredibila spre Marea Neagra va va impresiona indiferent de momentul zilei sau de anotimp. Odata ce ne veti calca pragul va veti simti minuntat si cu siguranta va veti intoarce la noi iar si iar ...

Experiementeaza prezentarea meniului pescaresc LAMAL in 360 grade

Primul restaurant care aduce arta culinara si in prezentarea meniului. La restaurant LAMAL ai ocazia sa rasfoiesti meniul pescaresc intr-o forma avantgardista. Preparatele sunt prezentate in fotografii artistice si in imagini de 360 de grade.

Vino in restaurantul LAMAL si poti urmari preparatele in 360 grade cu telefonul sau tableta ta, scanand codul QR de pe meniul pescaresc artistic.

meniu in 360 de grade restaurant lamal

Meniul artistic LAMAL

Fotografii artistice, ce pun in valoare preparatele pe care le poti savura la restaurant LAMAL.

Am avut grija sa iti prezentam preparatele intr-un mod interesant, astel incat sa fii in cunostinta de cauza cand alegi.

Rasfoieste acest meniu pescaresc si alege cu ce vrei sa te rasfeti.

meniul artistic restaurant lamal