Portul turistic Tomis, Restaurant LAMAL

Terasa LAMAL, pe malul marii, in portul turistic Tomis

Printre punctele forte ale restauranului LAMAL, este si terasa sa de la malul marii. La restaurant LAMAL simti parfumul marii si adierea vantului. Atmosfera este relaxanta si primitoare.

In portul turistic Tomis, la restaurant LAMAL, poti asista la prepararea mancarurilor, bucataria fiind despartita doar de un perete de sticla de restul restaurantului pescaresc. Bucatarul nostru te invita la show, in portul turistic Tomis.

<br><br><br><br><br>

Bucataria LAMAL, in portul turitic Tomis

Bucataria LAMAL, din portul turistic Tomis, este deschisa privitorilor, bucatarii nostri sunt maestri atat in bucatele pe care le gatesc cat si in spectacolul oferit in timpul pregatirii preparatelor din peste.

Vino la restaurant pescaresc LAMAL, in portul turistic Tomis si urmareste spectacolul oferit de bucatari, vei ramane placut surprins de agilitatea lor si maestria cu care prepara produsele.

<br><br><br><br>

In interiorul restaurantului pescaresc LAMAL, din portul turistic Tomis

Atunci cand vremea nu este potrivita, in interiorul restaurantului pescaresc LAMAL vei gasi o atmosfera primitoare si calda.

Pentru serile tarzii, la restaurant pescaresc LAMAL ai parte de un ambient placut si unic, marea este aproape, iar mancarea si vinurile sunt potrivite. Te asteptam in portul turistic Tomis.

<br><br><br>